"Американцы скидывают клещей с вертолетов в мешках": У мережі сміються над параноїдальною істерією в РФ

Пересічні росіяни, напевно, погано вчили у школі зоологію. Інакше б вони добре знали, як саме розмножуються та пересуваються кліщі.

Росіяни заявили, нібито кліщів їм підкидають американці. Ілюстрація: соцмережі.

У Росії активно обговорюють появу в мережі розмов про те, що нібито США скидають в російські ліси кліщів, заражених енцефалітом. Інформація про це з'явилася на сторінці користувача "Двач" в Twitter, передають Патріоти України.

Тут показані анонімні повідомлення підписників, в яких вони розповідають про те, що дійсно бачили мішки з кліщами у лісах Росії. Автори звернень зазначають, що кліщів скидають з вертольотів.

Тим часом у соціальних мережах активно сміються над черговою вигадкою росіян. У мережі пропонують свої варіанти розвитку подій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...