"Андрюха, так откуда бабки на Мерин?": У мережах опублікували фотожаби на Єрмака і його брата

Нардеп Гео Лерос оприлюднив кілька відео, на яких Денис Єрмак нібито обговорює питання призначення на різні державні посади.

Після того, як нардеп від "Слуги народу" Гео Лерос оприлюднив відеозаписи, на яких чоловік, схожий на брата глави ОПУ Андрія Єрмака - Дениса Єрмака - проводить переговори про працевлаштування неназваних осіб на певні посади в органах влади, в соцмережах були опубліковані тематичні меми, передають Патріоти України.

Так, "слуга народу" Гео Лерос продовжує інформаційну війну з головою ОП Андрієм Єрмаком. Він виклав кілька відео, на яких Денис Єрмак нібито обговорює питання призначення на різні державні посади.

"Відеодокази, як Єрмак через свого брата гендлює державними посадами, запроваджує свою програму до правоохоронних структур та оборонки (привіт із РФ), ну і, звичайно, заробіток на державі", – написав він у коментарі до роликів.

Єрмак пообіцяв подати заяву в СБУ і ДБР через наклеп. Але Гео Лерос жорстко відповів йому і пообіцяв передати НАБУ флешку з доказами, а також виклав ще два відео з людиною, схожою на брата голови ОП Дениса Єрмака. Користувачі соцмереж висміяли керівника ОПУ фотожабами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...