"Астанавитесь!": Лукашенко сказав "кодове слово" Януковича (відео)

Виступаючи на мітингу на свою підтримку Олександр Лукашенко закликав протестувальників зупинитися. Таким чином він сказав «кодове слово» президента-втікача Віктора Януковича. Відповідне відео оприлюднили в соцмережі facebook, передають Патріоти України.

Нагадаємо, сьогодні на площі Незалежності у Мінську відбувся мітинг на підтримку Лукашенка, який дуже нагадував антимайдан Януковича. Білоруські ЗМІ повідомляли, що людей з усіх областей привезли автобусами. Людей примушували до участі у мітингу на підтримку Лукашенка, погрожуючи звільненнями. Теж саме відбувалося в Києві і в 2013 році.

«Зупиніться! ОМОН піде, армію розпустимо і сядемо знову на площі. Чого і кого будемо чекати? Кого завтра годувати будемо? Кримінальників і бандитів випустити - не питання. Але вбивати і обдирати вони будуть вас. Зупиніться, не вбивайте своє майбутнє. Загубите не Лукашенка, загубите першого президента, це буде початком вашого кінця. Ви завжди будете, як в Україні, як в інших країнах, стояти на колінах і молитися невідомо на кого», - заявив Лукашенко. Варто нагадати, що під час Євромайдану в Україні Віктор Янукович теж закликав протестувальників зупинитися.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...