"Б**дський індекс, або "шкала Яременка": Журналіст дотепно потролив нардепа за інтимне листування

У повія-годинах можна було б вимірювати комунальні платежі, субсидії і допомоги.

Журналіст, голова ГО "Національний інтерес України" Василь Апасов запропонував замінити "індекс Бігмака", що визначає купівельну спроможність, "індексом Яременка". Відповідний пост з'явився на Telegram-каналі журналіста з назвою Apasov_fm, передають Патріоти України.

Так він відреагував на скандал з особистим листуванням народного депутата від фракції "Слуга народу" Богдана Яременка на засіданні ВР. "Пропоную створити індекс... який буде вимірюватися в повія-годинах (п/год). Тобто, ми зможемо наочно ілюструвати, скільки (п/год) за "шкалою Яременка" в мінімальній пенсії або зарплаті вчителя. Як змінюється цей показник із плином часу і підвищеннями рівня соціалки", – із сарказмом написав Апасов.

"Також у "п/год" можна буде вимірювати комунальні платежі, субсидії і допомоги. А там дивись, може й інші країни підхоплять і виведемо наш "*лядський індекс" на світовий рівень, витіснивши буржуйський Бігмак!" – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...