"Более железное доказательство предоставить сложно!": У мережі висміяли "призначення" Ротенберга власником палацу Путіна

Зізнання колишнього спаринг-патрнера президента Росії Володимира Путіна і Героя Праці РФ, нагородженого за будівництво Кримського моста, бізнесмена Аркадія Ротенберга в тому, що саме він є офіційним власником так званого "палацу Путіна" на узбережжі Чорного моря, викликало бурхливу реакцію в мережі. У мережі з іронією і недовірою коментують це повідомлення і публікують фотожаби, зазначають Патріоти України.

В інтерв'ю Telegram-каналу Mash, який називають близьким до адміністрації президента РФ, бізнесмен пояснив, що велика кількість приміщень на території повязана з тим, що тут будується не приватне домоволодіння, а заклад для приїжджих.

"Ми хочемо там побудувати апарт-готель, і тому там досить велика кількість кімнат. Мені дуже подобається цей бізнес - готельний бізнес, я вже не кажу про те, щоб в подальшому перетворити це в туристичний бізнес", - сказав він, зазначивши, що цим бізнесом він займається "протягом декількох років" і володіє "деякими об'єктами в Криму, на Далекому Сході і на Алтаї".

Ця заява стала приводом для забавної фотожаби за участю колишньої російської гімнастки Аліни Кабаєвої, яку називали коханкою Путіна. На опублікованому зображенні вона дуже здивована, що у палацу з'явився новий власник.

У мережі саркастично відгукуються про "призначення" Ротенберга власником скандального будівництва. "До звання "Герой праці" за будівництво Кримського моста, Ротенбергу тепер потрібна зірка героя "За взяття Палацу", - пишуть в Twitter "Вуса Пєскова".

"Друг дитинства президента говорить, що володіє найдорожчим палацом, який охороняють ФСБ і ФСО, тобто за фактом визнається в корупції і вони вважають, що цим зізнанням відмазали Путіна. Яка ж деградація!" - обурюється користувач сойсеті під ніком Сталінгулаг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...