"Був "людина-самокат", а тепер "людина-машина": Мережу потішили слова Зеленського про Гончарука

У мережі бурхливо обговорюють порівняння президентом України Володимиром Зеленським глави Кабміну Олексія Гончарука з машиною, у якої ще недостатній для заміни пробіг. Соцмережі рясніють коментарями з приводу того, яку саме модель машини мав на увазі глава держави, передають Патріоти України.

"Він - хороша машина. Він не наїздив ще ту кількість кілометрів, після якого ви міняєте автомобіль", - алегорично висловився Володимир Зеленський в інтерв'ю ізраїльському 9 каналу, оцінюючи роботу прем'єр-міністра.

З приводу такого порівняння користувачі соцмережі висловлюють власну думку. "Значить Гончарук "хороша машина"? Вова, а що за машина? Гробовозка?", "Ланос цей ваш Гончарук. А то і Славута - не бита, не фарбована", "А Гончарук пішов на підвищення! Був "людина-самокат", а тепер "людина-машина", - пишуть коментатори.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Неминуче: Росіяни почали тікати з окупованого півострова, бо бояться ударів по Кримському мосту, - Чистіков

четвер, 29 серпень 2024, 9:32

Заступник постійного представника президента в Криму Денис Чистіков розповів в ефірі Radio NV, чому люди намагаються зараз покинути окупований росіянами Крим, передають Патріоти України. Він відзначив, що в окупантів є страх щодо знищення Кримського м...

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...