"Дед выжил из ума": Путін розлютив мережу підписанням закону про ізоляцію Рунета

Закон вступить в силу з 1 листопада 2019 року.

Путін таки підписав закон про ізоляцію Рунета. Фото: ТАСС.

Президент Росії Володимир Путін підписав закон про ізоляцію російського сегмента інтернету. Відповідний документ розміщено на порталі правової інформації РФ, передають Патріоти України.

Уточнюється, що закон вступить в силу з 1 листопада 2019 року. При цьому, ряд його положень, в тому числі про національну систему доменних імен, почнуть діяти з 2021 року. Зазначимо, що Держдума схвалила закон 16 квітня, а Рада Федерації - 22 квітня.

Зазначимо, що під час прийняття законопроекту в першому читанні голова профільного комітету з інформаційної політики Леонід Левін у своєму виступі зазначив, що деякі положення законопроекту потребують коригування, але це можливо зробити до другого читання.

Проти законопроекту виступили представники всіх фракцій, окрім "Єдиної Росії". У мережі відразу же стали коментувати прийняття документа.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...