"Дональде, ти - лузер у порівнянні із ним": З'явилися нові фотожаби на фантастичну зарплату керівника "Укрпошти"

На одній з кумедних картинок Дональд Трамп зображений поруч з першою леді, при цьому Меланія Трамп міркує, що краще б вийшла заміж за директора Укрпошти, а не за цього "лузера".

Оприлюднена інформація про те, що зарплата директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського в 2020 році буде перевищувати оклад президента США Дональда Трампа в два рази, стала приводом для нових жартів в мережі. Користувачі Facebook публікують фотожаби в коментарях під постом, в якому порівнюється зарплата начальника "Укрпошти" і американського президента, передають Патріоти України.

На одній з кумедних картинок Дональд Трамп зображений поруч з першою леді, при цьому Меланія Трамп міркує, що краще б вийшла заміж за директора Укрпошти, а не за цього "лузера".

Ще одна ілюстрація зображає американського президента в глибокій задумі. "Навіщо воно мені все це треба. Іран ... Корея ... Путін ... Краще б начальником Укрпошти пішов", - йдеться в підписі до фотожаби.

На ще одній картинці президент США, дізнавшись про зарплату начальника "Укрпошти", на зустрічі з українським президентом Володимиром Зеленським проситься до нього на роботу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...