"Досвід "кнопочки Криворучкіної" навчив": Депутати в Раді знайшли цікавий "порятунок" від журналістів (фото)

Ймовірно таке шоу з "прихованим листуванням" триватиме...

У мережі з'явилося кумедне фото, як народні депутати на засіданні переписуються, приховуючи смартфони документами. Фото було опубліковано користувачем Варвара Квітка на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що ймовірно таке шоу з "прихованим листуванням" триватиме. Також користувач уточнила, що першою застосувала прийом нардеп Олена Криворучкіна, яку застали за інтимною перепискою.

"Назва: СН - сховай геть. Прем'єра: 3 вересня 2019 (Верховна Рада). Слоган:" Як "зелена кнопочка" змусила їх ховатися". Автор ідеї: Слуга Народу - Лена Кріворучкіна - Округ 32. У ролях: народні депутати Лада Булах , Ірина Венедиктова, Ігор Васильєв, Богдан Торохтій, Олександр Аліксійчук, Олег Семінський, В'ячеслав Медяник, 12+", - йдеться в публікації.

У коментарях користувачі порадили депутатам ряд способів, як приховати свої листування, а також запостили декілька тематичних жартів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...