"Два плюгавых гнома": Путіна знову спіймали на хитрості зі зростом (фото)

Порівняння світлин із нинішньої зустрічі президентів РФ та В'єтнаму та трирічної давності дало несподівані результати.

Президента Росії Володимира Путіна знову викрили в махінаціїї зі зростом, який він ретельно намагається приховати на фото. Так, цього разу приводом для обговорення став знімок лідера РФ із главою В'єтнаму Нгуєном Суан Фуком, який опублікував у Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

В'єтнамський президент виявився зростом ще нижчим за Путіна. Користувачі зазначили, що через це російський лідер охоче позував із ним перед камерами, щоб виглядати вищим. "Коли хтось нижчий за тебе", "Два плюгавих гноми", "Є люди дрібніші", "Ну, в порівнянні з Фуком, реально великий! Нгуєн скільки – метр сорок п'ять?" – зіронізували в коментарях.

При цьому, український політтехнолог Олексій Голобуцький показав фото Путіна з Фуком 3-річної давності. За його спостереженнями, президент РФ помітно змінився.


"В'єтнамець який був, такий і залишився. А ось Путін сильно підтоптався з 2016-го, ніякий ботокс не допоміг", – написав він у своєму Telegram-каналі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...