"Як тільки пішли чутки, що Маруся Звіробій йде до Верховної Ради, хтось зненацька обіср*вся і почався хейт... Десь заплакав маленький потерпіллєр…", - ветеран АТО

Новина, про те, що неполіткоректна волонтерка, котра не у що не ставить теперішню владу "Слуг" і Володимира Зеленського зокрема, балотується на довиборах до Верховної Ради, викликала у опонентів ефект "вибуху клізми". Про насдідки розмірковує ветеран російсько-української війни Олексій Петров, зазначають Патріоти України.

"Як тільки пішли чутки, що Маруся Звіробій йде до Верховної Ради (перевибори у Надвірній), хтось зненацька обісрався і почався хейт. Я розумію, що комусь дуууууже не до вподоби той факт, що мандат депутата ВР може отримати людина, яка порве за Україну на шмаття. А тому бруд полився з усіх каналів.

Коли мова йде за особистість, так або інакше дотичну до війни, обов’язково знайдеться хтось, хто скаже «Ойталадно… Где он (она) была? Что-то я не видел его (её)…», і далі йде довгий перелік населених пунктів.
І люди, які взагалі не знають, що таке війна, починають наче віслюк махати головою, одразу погоджуючись з почутим. Ну людина сказала, значить, так воно і є! А те, що на парканах теж багато чого пишуть, про це замислюватись часу немає! Справа в тому, що більше половини тих, кого я називаю бойовими побратимами, не зустрічали мене на війні. Як і я не бачив їх на тій же війні, жодного разу! Але це не відміняє того факту, що кожен з нас виконував своє бойове завдання по захисту України від російських загарбників!

Від себе хочу сказати. Якщо би під скляним куполом Верховної Ради було би як можна більше таких як Маруся, то я би набагато спокійніше спав!

Пліч о пліч! Разом до Перемоги!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...