Як Зеленський: Російський комік Харламов зібрався стати президентом Росії (відео)

Єдине, що не сподобалося Гаріку Харламову у президентському графіку - підйом о шостій ранку.

Гарік Харламов. Фото: globallookpress.com.

Російський шоумен Гарік Харламов зібрався стати президентом Росії за прикладом Володимира Зеленського, який переміг на виборах лідера України. Про це комік заявляє своєму візаві, який зображає президента Росії Володимира Путіна у гумористичному номері, передають Патріоти України.

«Президент Путін» спочатку сумнівається в здібностях Харламова стати главою російської держави і ставить йому «важкі питання», але згодом схвалює відповіді «наступника». «Ось ти на саміті «Великої двадцятки» і бачиш, що у президента США Дональда Трампа ширінка розстібнута. Що ти йому скажеш?»- запитує «Путін». «Навіщо йому говорити? Нехай так ходить», - відповідає Харламов, викликаючи сміх глядачів і схвалення «президента».

Той задає наступне питання: «У Трампа і Зеленського день народження в один день. До кого ти підеш?». «До Трампа», - відповідає Харламов, пояснюючи, що Зеленський, звичайно, теж буде там.

Однак коли «президент» схвалює відповіді Харламова і починає знайомити його з президентським графіком, шоумен втікає зі сцени, почувши, що робочий день російського лідера начебто починається підйомом о шостій ранку і триває в спортзалі. «Ну просто сказали б «ні», Володимир Володимирович», - скаржиться Харламов під сміх глядачів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...