"Якась ідіотка з "плюсів" злила мій номер": У мережі підняли на сміх телефонну істерику Ляшка

У мережі відразу нагадали політику, що він особисто в 2012 році давав всім свій номер телефону.

Олег Ляшко. Фото: ТСН.

Лідер "Радикальної партії", колишній кандидат в президенти України Олег Ляшко опинився в центрі скандалу. На цей раз у своєму Facebook одіозний політик виклав номери мобільних телефонів бізнесмена Ігоря Коломойського, гендиректора телеканалу "1+1" Олександра Ткаченка та кандидата в президенти України Володимира Зеленського, передають Патріоти України.

За словами радикала, він зробив це заради помсти, так як працівниця телеканалу "1+1" раніше опублікувала у відкритому доступі його телефон. "Якась ідіотка з "плюсів" злила мій номер телефону в інтернет. І ось вже другий день мене спамять тисячами повідомлень і дзвінками з усього колишнього СРСР. Тому змушений буду змінити номер, який у мене з 1998 року. До речі, хто хоче поговорити з Коломойським, Зеленським, Ткаченко - ось їхні телефони. Телефонуйте, пишіть на здоров'я!", - написав Ляшко.

У мережі тут же прокоментували вчинок політика, висміявши його дії. Також йому нагадали, що він особисто в 2012 році давав всім свій номер телефону.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...