"Яременко проституток вызвал, Милованов накурился, а Беня...": З'явилися яскраві фотожаби на корпоратив "слуг народу"

На проведення новорічного корпоративу президентської партії "Слуга народу", який увечері в п'ятницю, 20 грудня пройшов в київському культурно-захоплюючої комплексі "Парковий", з гумором відреагували в мережі. Відразу дві фотожаби з цього приводу опублікував політолог Олексій Голобуцький в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

На одній з картинок зображений втомлений клоун з зеленими волоссям, що лежить вранці на смітнику на вулиці міста.

Друга зображає героїв популярного радянського серіалу "Місце зустрічі змінити не можна" бандита Промокашку та оперативника Шарапова, що грає на піаніно. "Це і я так можу! А ти спробуй одночасно однією рукою кнопкодавити, а іншою повідомлення повіям писати", - звертається до детектива Промокашка.

Автори ще однієї фотожаби вклали в уста героя радянської комедії "Діамантова рука" розповідь про вечірку президентської партії. "Жах, а не корпоратив. Яременко повій замовив. Милованов накурився. Але реально перестрашені, коли Беня в масці Джокера зайшов", - розповідає вранці дружині Семен Семенович.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...