Є привід для анекдотів: Міністра оборони Молдови під час водних маневрів побила риба (відео)

Міністру оборони Молдови Александру Пінзарі під час інспекції на одному з полігонів дісталося по обличчю від великої рибини, котра заскочила високопосадовця зненацька.

Відео несподіваного інциденту поширив сам пан Пінзарі. Окрім цього, він додав до відео чудовий музичний супровід – легендарну пісню гурту Status Quo "In The Army Now".

На кадрах видно, як міністр "ловить гав" під час того, як його бронетранспортер пливе по воді, не очікуючи нападу "підступного ворога".

Коли він повертає голову в бік раптом з води вистрибує величезна рибина і б'є, ймовірно боляче, Пінзарі по обличчю. Сам чиновник каже, що не очікував такого, але визнав, що момент виявився досить комічним.

"Було несподівано, навіть смішно. Визнаю, що я не великий шанувальник риболовлі, але бажаю всім рибалкам, щоб їм так само щастило з уловом, як пощастило мені", – іронічно написав він у дописі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...