Їх ще живцем починають консервувати: У мережі висміяли розповідь екс-ватажка найманців про "зомбі" в ЗСУ (відео)

За словами бойовика Віктора Москаленка, від захоплених в полон українських військовослужбовців нібито пахло формаліном.

У мережі з'явилася розповідь бойовика незаконних формувань на Донбасі, він стверджує, що бачив українських військовослужбовців, які були "напхані хімією", щоб не відчувати біль. Відео опублікував на своїй сторінці в Твіттері блогер Necro Mancer, передають Патріоти України.

За словами бойовика Віктора Москаленка (до поранення - командир інженерно-саперної роти), від захоплених в полон українських військовослужбовців пахло формаліном, нібито, щоб зберегти органи після смерті.

"Трупи і шматки тіл з запахом формаліну. І був полонений один, у нього чотири кульових (поранення - ред.), а кров не тече, тільки почервоніння навколо отворів. Осколкове, ногу посікло, а таке відчуття, що він болю не відчуває, тільки воду п'є. Пару годин він так протримався і помер... Почали підозрювати, що щось не в порядку, якась хімія присутня. З джерел дізнався, що їх напихали, щоб органи консервувалися. щоб організм зберігався після біологічної смерті, щоб використовувати органи далі", - розповів бойовик.

Користувачі Twitter висміяли розповідь бойовика.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...