Юзик і його родичі: Хто "порвав" Кривий Ріг на виборах

Половину нардепів, здається, доведеться вчити писати (не законопроекти, а взагалі), а другу половину - переконати не дряпати на трибуні "тут був Вася".

"Социальный лифт, и никакого кумовства", - написав Андрій Косяковський на сторінці спільноти "Патріоти України - єднаймося!" у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та поділився цікавими уривками із дописів інших блогерів. Наводимо далі без змін мовою оригіналу.

Баба і кіт:
Страна выбирала в нардепы:
Кукол из телевертепа,
Фотографа, Швею, Бариста,
Таксиста, Артиста, Дантиста,
Певца, Рэкетира-подонка,
С большими губами девчонку,
Шоумена, Спортсмена-кретина,
Далекой страны гражданина,
Бомжа, Тамаду, Гитариста,
Известного афериста,
Расиста, Бармена, Буддиста,
Повара, Контрабандиста,
Титушку, Качка-культуриста.
И главного сепаратиста...
Как жаль, что за время пути
Страна не смогла подрасти.

Олена Монова:
Безусловно, топ-новость дня — это образовательный интенсив для депутатов "Слуги Народа".
Осознав, какой лютый трешняк они наскирдовали, большие пацаны слегка припухли и решили быстро организовать что-то вроде Смольного, где команда небрезгливых пигмалионов попытается в рекордные сроки вылепить из этой кучи дерьма хоть какое-нибудь подобие парламента.
Инициатива сама по себе похвальная, особенно если учесть, что половину придется учить писать (не законопроекты, а вообще), а вторую половину убедить не царапать на трибуне "здесь был Вася". Ну и вообще рассказать, чем экономика отличается от эпилепсии.
Один только вопрос: а сразу на входе в ЦИК нельзя было таблицу умножения спрашивать?
Сколько бы денег сэкономили. Два раза перенести администрацию туда и обратно.

Karl Volokh:
Чимало людей жахнулися через різкий стрибок кількості депутатів без вищої освіти в лавах обранців від нової партії влади. Інші відповідають, що, враховуючи якість українських вишів і рівень корупції в них, це ні про що не говорить.

Почасти це правда: наявність диплома в багатьох випадках не дає жодних гарантій освіченості його власника. Але ж відсутність такого, як правило, говорить багато про що, особливо, про зневагу до освіти як такої.

Втім, ще більше мене вразила в майбутній фракції тріумфаторів кількість «безробітних». Сподіваюся, ми з вами ясно розуміємо, що мова не про гоумлесів чи людей, облікованих на біржі праці. А про тих, хто спокійно заробляє гроші або неофіційно, не сплачуючи копійки в бюджет і пенсійний фонд, або й відверто кримінально.

Ви хоч уявляєте рівень свідомості, порядності і законослухняності цих людей, яким зараз буде довірено розпоряджатися трильйонами гривень наших з вами податків, реформувати і контролювати правоохоронні органи і суди чи фінансову та економічну системи?

Збіговисько абсолютно випадкових людей без жодної ідеології чи принципів, без елементарних знань і досвіду в політиці чи держуправлінні, об‘єднаних тільки жадобою влади і легких грошей - ось що ми отримали. Два роки я постійно просив усіх критикуючи парламент пам’ятати, що наступний буде набагато гіршим. Але жодної миті не міг уявити, наскільки...

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...