Хіти тижня. "А рожа уже старая, как не тяни", або "Путани шоубізу" в екзилі: Лобода розбурхала мережу відвертим фото "другої свіжості"

Співачка знову позує «ню».

Відома українська співачка Світлана Лобода, чиї гонорари за виступи в Росії перевищили аналогічні гонорари самого Кіркорова, розбурхала мережу новим відвертим фото. Його вона виклала в Instagram, передають Патріоти України.

У коментарі до знімка співачка написала, що приміряє образ до нового кліпу і пропонує своїм шанувальникам відгадати, на яку саме. «Готова к новому клипу. На какую песню?», — написала вона.Однак крім хвалебних коментарів під відвертим фото з'явилися і неприємні. Зокрема, один з підписників співачки констатував, що настільки відверті образи їй вже не йдуть.

«Понтов много толку мало. Все одно и то же. А рожа уже старая, как не тяни», — написав користувач з ніком dgjjk2019.

«Походу порно клип хочет снять …», — припустив andkirtulak.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...