Хіти тижня. Битва Ляшко-"Шляшко", або Глянув, як 100 доларів подарував: Вони знов зустрілиссь, вже не на сцені "кварталу" (фотофакти)

Почалося з інавгураційної промови президента, коли Ляшко запитав на весь зал, чому Зеленський заговорив російською. Однак був ще фінальний епізод на виході нового гаранта із зали Ради, який вже мало хто бачив.

У спільноті "Патріоти України - єднаймося!" звернули увагу на дуже красномовні пози та погляди нового президента України та лідера радикалів. Патріоти України пропонують і вам оцінити світлини та найдотепніші жарти із цього приводу.

Irina Petrovna написала: "Зараз буде драка! У мене булава, а у тебе ср...ка".

Vitaly Kizyun пожартував "Штирліц нє відєлся с женой уже сєм лєт...".

Natalia Lyhach зазначила: "Шкода, що Ляшко вила не взяв!".

Михайло Радченко: "Вова не звёязуйся з Олежиком, бо в нього нетрадиційна партія".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...