Хіти тижня. "Досить бухати": "Солодку парочку" зіркових бабусь розкритикували за чергове "п'яне" відео

Гуморист Максим Галкін, тато «чудо-дитини» Лізи, виклав в мережу чергове відео зі своєю дружиною Аллою Пугачовою та її подругою Лаймою Вайкуле.

Ролик був знятий в Юрмалі, де Примадонна традиційно проводить з родиною літо, передають Патріоти України.

А так як берега Прибалтики рясніють піщаними дюнами, то телеведучий підписав своє відео «Дамы с дюн попали в сети». При цьому він провів жартівливу аналогію між словами «Сеть» в значенні «Інтернет» і рибальського сіттю.

На відео Примадонна накриває подругу сіткою.«Где я?» — спитала Вайкуле. «Как где? Ты в социальных сетях, сбылась твоя мечта, детка!» — відповіла їй співачка. «Иди ко мне», — покликала Примадонну артистка, затягуючи в сіті. «Ни за что, ни за что…» — намагалася чинити опір Пугачова. «Мы дамы с дюн! А те, кто нам подражает, те дамы без дюн», — хором сказали подруги, розсміявшись.

Частина прихильників традиційно прийшла в захват від побаченого: «Молодцы, девки», «Максим, снимайте почаще этих двух дам с дюн, каждый раз смеюсь аж до боли в скулах», «Юмор и положительные эмоции, это гарантия долгой и счастливой жизни. Просто молодцы!», «Две девчонки, выглядят моложе, чем раньше», «Как Примадонна хорошо выглядит! Вот что счастье делает с женщиной!», «Такие они потрясающие! Выглядят бесподобно!» — пишуть вони в коментарях під постом.

У той же час багато користувачів були не такі добрі до «жартів» Пугачової і Вайкуле:

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...