Хіти тижня. "Довбой*би!": Українська журналістка рознесла пропаганд*нів "ДНР" (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова жорстко розкритикувала методи зомбування населення тимчасово окупованих територій Донбасу терористами.

Яніна Соколова

Зокрема, Яніна висміяла святкування в псевдореспубліці року російської мови і рознесла окупантів за те, що намагаються заволодіти умами підростаючого покоління. Яскравий тролінг телеведуча влаштувала в ефірі свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою", передають Патріоти України.

В образі дитини телеведуча показала, як бойовики впливають на свідомість малечі. Для цього вона пояснила значення слів із пропагандистської передачі терористів про російську мову, прикладами з реального життя "ДНР".

"Поки всі діти на канікулах, діти в "ДНР" під опроміненням. У "ДНР" триває рік російської мови. Це було б смішно, якби від цього не страждали наші українські діти, які живуть на окупованій території під ярмом цих пекельних філологів. Аффірмація – це коли по телевізору замість мультиків повторюють – в Україні "бандерівці", в Україні "карателі". І тоді можна стріляти по нашій школі, й усі думатимуть, що це "бандерівці", – з сарказмом говорить Соколова, натякаючи на брехню і злочини бойовиків.

Пояснюючи значення слова "конспірологія", вона зробила відсилання до того, що українці, які опинилися в окупації, в глибині душі втомилися від міфів, які нав'язуються Росією, і чекають своїх захисників.

"А правда, що "Метро" розграбували рептилоїди? Швидше б до нас прийшли мангусти із 72 механізованої бригади!" – жартує журналістка.

В кінці програми Соколова пояснила значення терміну "кабала", нагадавши глядачам, що участь жителів Донбасу в "референдумі" терористів і подальші наслідки якраз є дуже яскравою ілюстрацією цього поняття.

"Мій ведмедик у мене зараз в кабалі. Тому що він сам проголосував за це на "референдумі". Тому я його буду любити і захищати (на відео Соколова відриває іграшці голову. – ред.). Щоб вам, дядьку, наочно показати, які ви довбой*би", – звернулася вона до окупантів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...