Хіти тижня. "Дура, каску надень!": Поклонська підірвала мережу фото "у капелюсі покійного діда"

Дуже дивно, звідки у радянського дідуся міг узятися нескрепний ковбойський капелюх.

Наталія Поклонська. Фото: РБК.

В мережі сміються над черговою витівкою колишнього самопроголошеного прокурора окупованого Криму, а нині депутата Держдуми РФ Наталії Поклонської, яка опублікувала в соцмережі фото, де вона нібито у капелюсі свого діда. Відповідні фото публікує український політолог і блогер Олексій Голобуцький у Facebook, передають Патріоти України.

"Няша Поклонська поставила вчора свіжу фоточку "в улюбленому капелюсі діда". Це при том, що обидва її діда числяться загиблими під час "Велікой Отєчєствєнной". Цікаво, в якому такому роді військ носили отакі капелюхи?)) "Перший червонопрапорний джунглепрохідний ім.Данді-Крокодила"...))", - прокоментував він фото.

Під постом з’явилися кумедні коментарі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...