Хіти тижня. "Яйця Яременка у роті Путіна": Соколова запропонувала нові умови "нормандського формату" (відео)

Яніна Соколова пожартувала, що російський президент міг би виконати таку "дрібницю", заради спокою російського народу.

Яніна Соколова. Фото: Наша версія.

Телеведуча і журналістка Яніна Соколова підготувала новий текст Нормандського меморандуму, в якому вказала тільки одну умову для російської сторони, передають Патріоти України.

"Росія готова йти на переговори, але тільки якщо не доведеться йти на жодні поступки... Зручно. Ви в усьому винні, ми взагалі ні при чому. Підписуємо", – з іронією зазначила вона в ефірі "Вечору з Яніною Соколовою".

У зв'язку з цим журналістка озвучила такий текст:

"- Ми визнаємо Крим і Донбас російським.

- Ми визнаємо себе винними у початку війни.

- Ми не вимагаємо репарацій.

- Ми визнаємо, що Росія супердержава і наш старший брат, закріплюємо це в Конституції.

- Від Росії вимагається тільки одна маленька формальність: "Путін під час підписання повинен взяти в рот яєчка Яременка!".

Після цього Соколова пожартувала, що російський президент міг би виконати таку "дрібницю", заради спокою російського народу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...