Хіти тижня. "Як гітлерівці у Другу світову": Відомий карикатурист розсмішив яскравою пародією на "паспорти Путіна"

Президент Росії Володимир Путін підписав закон, згідно з яким жителі окупованих частин Донецької і Луганської областей мають право на отримання в спрощеному порядку паспортів РФ.

Російський художник Сергій Йолкін розсмішив новою карикатурою, приводом для якої стало рішення про спрощений порядок отримання російських паспортів українцями на Донбасі. Відповідну картинку він опублікував у себе на сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На фото зображено президента Росії Володимира Путіна з рупором в руках, в який він кричить наступні слова: "Українець, йди до нас! Тебе чекає сало, горілка і паспорт!"

У мережі тут же стали коментувати карикатуру.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін підписав закон, згідно з яким жителі окупованих частин Донецької і Луганської областей мають право на отримання в спрощеному порядку паспортів РФ. Під дію указу Путіна підпадають особи, які постійно проживають на окупованому Донбасі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...