Хіти тижня. "Козел, звичайно, задр...чений, але жити буде": Няша-Поклонська знову стала посміховиськом у мережі (фото)

Наталія Поклонська похвалилася у соцмережах навичками доїння кіз і сфотографувалася з іншими тваринами.

Поклонська вирішила показати, що вміє доїти кіз. Фото: соцмережі.

Колишнього "прокурора Криму" і депутата Держдуми РФ Наталію Поклонську висміяли за фото, на яких вона позує на фермі з домашніми тваринами. Відповідні кадри з'явилися на сторінці самої "кримської Няші", передають Патріоти України.

"У "Держдурі" РФ зарплати мізерні. Наталі доводиться підробляти. А вона ж не балерина вам", "Наталі з чоловіком і без", – відреагувала блогер RoksolanaToday&Крим.

Поклонська похвалилася навичками доїння кіз і сфотографувалася з іншими тваринами. У користувачів її візит на приватну ферму "Гжельське подвір'я" викликав глузування. "Щось собака худа. – Ну недоїдає, як і Наташа", "Козел звичайно задрочений, але жити буде", "Ще можна: Наталі на першому фото з чоловіком, на другому – з козлами", "І навіщо вона нам потрібна, нам похр*н, кого вона доїть, чоловіка чи козла", – зазначили в коментарях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...