Хіти тижня. "Ледве тягне на трійку": Українська співачка жахнула мережу своїми співами без фонограми (відео)

На думку дописувачів, у співачки абсолютно немає голосу.

Українська співачка Віра Брежнєва, яка зараз живе і працює в Росії, нарвалася на критику в мережі через свої співи, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала новий ролик, на якому виконує фрагмент пісні Monatik "Вечность". В кадрі Віра з'явилася разом зі своїм чоловіком Костянтином Меладзе, який грав Брежнєвій на фортепіано. Таким відео зіркова пара привітала Дмитра Монатіка з днем народження: 1 квітня співакові виповнилося 34 роки.

У коментарях багато користувачів приєдналися до привітань, однак були і ті, хто в пух і прах розкритикував спів Брежнєвої. На думку дописувачів, у співачки абсолютно немає голосу. "Слухати просто неможливо", "Голоса, звичайно, немає", "Голос ледве тягне на трійку", "Віра – красуня, але спів до неї не має ніякого відношення", "Вуха ріже", "Співає вона не те, що погано – у неї голоси взагалі немає", "Іспанський сором", – писали в коментарях користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...