Хіти тижня. "Ленерійський степ. Туфлі ще із гумконвоєм не завезли": Мережу розвеселило фото із окупованого Луганська

Найманці, напевно, вважали, що виглядають дуже серйозно та патетично, але щось пішло не так...

У окупованому Луганську. Фото: соцмережі.

У мережі опублікували смішну фотографію з бойовиками так званої "ЛНР". Про це повідомляє блогер під ніком Necro Mancer на своїй сторінці в соціальной мережі Twitter, передають Патріоти України.

"Це що ще за перформанс був? Жива картина "Молода гвардія на допиті у бендер з НАТО"? Сподіваюся їх потім розстріляли для повноти занурення?", - написав блогер в інтернеті.

Також посміялися над знімком й інші користувачі мережі, прокоментувавши фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...