Хіти тижня. Міні-диктатору догодили: На свіжому фото Путіна помітили цікаву деталь

Російському президенту підібрали правильну "групу для фотографування".

Політолог Олексій Голобуцький звернув увагу на цікаву деталь на свіжому фото президента Росії Володимира Путіна, коли той відвідав завод КАМАЗ. Відповідне фото з'явилось в Telegram-каналі AllГолобуцький, передають Патріоти України.

"Путін вчора на заводі КАМАЗ: після явно невдалих фоточок в гігантській кабіні крихітного Путіна організатори вирішили це компенсувати груповим фото. Десь знайшли (чи, як завжди, підвезли чергових "представників народу") робітників заводу, на тлі яких Путін раптом став якщо не велетнем, то доволі високим і представницьким. Обличчя в Путіна тут вже явно задоволене: догодили міні-диктатору", - звернув увагу Голобуцький.

Зазначимо, що в мережі часто жартують над зростом Путіна. Російський президент комплексує і намагається виглядати візуально вищим, у цьому йому допомагають правильні пози, а інколи і взуття із платформою.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...