Хіти тижня. Нестор постарався: З'явилася кумедна фотожаба на бійку Ківи з ветераном АТО

Конфлікт народного депутата з "Опозиційною платформи - За життя" Іллі Киви з ветераном АТО, який закінчився бійкою в одному з ресторанів Києва, став приводом для жартів у мережі. Кумедну фотожабу опублікував на своїй Facebook-сторінці Олександр Бабак, передають Патріоти України.

На фото зображений колега Киви по фракції, народний депутат Нестор Шуфрич, який також відомий як учасник багатьох парламентських і позапарламентських бійок.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...