Хіти тижня. Ніхто не знав, але Ганя Герман - Штірліц! - політтехнолог Голобуцький

"Ганя Герман раптом почала розповідати, як вона сердечно підтримувала майданівців і робила вклад в Революцію", - написав політтехнолог Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"У мене під час майдану в моєму домі жило кілька хлопців зі Львова. Я зранку їхала в Адміністрацію президента і підкидала... підвозила їх на Майдан. І казала: "Хлопці, як змерзнете і будете голодні - приходьте знову до "злочинної влади, вона вас нагодує і зігріє". І вони ввечері приходили! І вони жили в мене кілька днів!".

Якби про ці її подвиги тоді дізнався Янукович - Гані однозначно довелось би звертатись до пластичного хірурга рихтувати фізіономію на кілька років раніше!)) А так маємо майже Штірліца: Ганя, виявляється, просто під носом в Залізного Господаря крутила такі диверсійні спецоперації!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...