Хіти тижня. "От с*ка, бл*дь", подумала Богомолець": Заява Уляни Супрун про користь матюків підірвала мережу

На думку чиновниці, живучи в соціумі, люди просто зобов'язані використовувати обсценну лексику, щоб відчувати себе здоровішими і прожити довше.

Уляна Супрун

Після того, як керівник Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун оперативно прореагувала на депутатський законопроект про протидію лихослів'ю («про дематюкацію»), її стрічка в Facebook вибухнула влучними і острометними коментарями, передають Патріоти України.

Під довгим постом Супрун, в якому вона детально викладає всі переваги висловлювати свої емоції вільно, з'явилися такі коментарі:

«От сука, бл@дь», подумала Богомолець, прочитавши цей пост";

«Дякую тобі, Боже, за Супрун»;

«Цей пост переплюнув дозвіл мочити Манту»;

«Я прям чую, як десь під Радою зараз матюкається авторка закону»;

«Боже, бережи Супрун та МОЗ!».

«Ще зовсім недавно ми сміялися з такого ж закону на Московії. Тепер у нас знайшлись послідовники зайвохромосомних. За логікою, на черзі закон про заборону трусиків з мереживом».

«Оце так міністр! І випити іноді дозволяє, та ще й матюкнутися корисним для здоровья вважає. І все з наукового погляду».

«Блин, опять Супрун супер тролль!!!».

Ініціатором законопроекту про протидію лихослів'ю (про дематюкацію мови) стала народний депутат Ольга Богомолець. Відповідно до законопроекту, пропонується штрафувати за нецензурну лексику на телебаченні і в інтернеті. Розмір штрафу для звичайних людей становить від 38 до 67 тисяч гривень, або від 40 до 60 годин громадських робіт або виправні роботи на 1-2 місяця з відрахуванням 20% зарплати. Також існує ще одна альтернатива - адміністративний арешт на 15 діб. Сума штрафу збільшується, якщо нецензурну лексику використовувала публічна особа. Порушнику потрібно буде віддати від 72 до 96 тисяч гривень.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...