Хіти тижня. От такий подаруночок до Дня Незалежності: Сергій Притула опинився в нардепах від "Слуги народу"

Варто зазначити, що на позачергових виборах до Верховної Ради шоумен балотувався під 30-м номером у списку партії "Голос" і до парламенту не потрапив.

Журналісти видання "Факты" в своєму матеріалі назвали популярного шоумена Сергія Притулу новообраним народним депутатом від партії "Слуга народу", передають Патріоти України.

Варто зазначити, що на позачергових виборах до Верховної Ради 21 липня шоумен балотувався під 30-м номером у списку партії "Голос" і до парламенту не потрапив.

Через деякий час журналісти частково виправились, залишивши в тексті тільки згадку про "майбутнього депутата".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...