Хіти тижня. Отак "скрепи рукож*пі" бережуть свого фюрера: "Бункер у Путіна - так собі", - Ель-Мюрид

Глава РФ сидить в підвалі вже дев'ять місяців.

Про це у своєму блозі пише росйський військовий експерт і блогер Уль Мюрид, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Бункер у Путина, скажем прямо, так себе. Крашеная фанерка, хлипенькая дверка, изолента и меблишка из Икеи. Сидит он в подвале, между прочим, уже 9 месяцев. Нормальная женщина за это время полноценного налогоплательщика Путину производит, а ему даже кабинетик не потянули смастерить.

Это все больше похоже на какой-то предбанник, дальше которого вообще никого не пускают. Что вполне возможно - паранойя - штука безбрежная.

ПС. У его коллеги в 45 все было как-то посолиднее. Хотя бы на бетон в пару метров не поскупился. Хотя, наверное, тут тоже хотели, но по привычке украли всё ещё на этапе проектирования."

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...