Хіти тижня. "Отвєточка" за "Порошенко вбив молдавського брата" - "Тимошенко вбила рідного зятя": Блогер про рівноважну "адекватність"

Якщо почати ритися у "відрах зі сміттям", як це робить Коломойський для своїх протеже, можна знайти таку "гнилу полуничку", що пальчики оближеш.

Покійний Шон Карр і Юлія Тимошенко. Фото: Фейсбук.

"На самом деле, если серьезно, история с «Порошенко убил брата из-за денег» говорит об одном лишь — кандидатник потерял берега остаточно. Лезут туда, куда люди в здравом рассудке не полезут никогда, просто потому, что у них есть стоп-кран и остались некоторые табуированные темы и методы ведения кампаний", - пише блогерка Олена Монова на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"В числе табу — никогда не лезть в семью. Но сейчас все табу сняты, лезут в семью, в трусы, в мусорные ведра, трясут шкафы, антресоли и кладовки. Но понимаете ли в чем дело. В ЛЮБУЮ ИГРУ МОЖНО ИГРАТЬ ВДВОЕМ. Особенно, если это политическая игра, а на кону — президентство.

Например, можно внезапно вспомнить музыканта Шона Карра, экс-зятя Юлии Владимировны, его развод с Евгенией Тимошенко, дележ имущества (ресторан и особняк) в украинском суде. У Карра удалось отсудить ресторан и половину большого особняка в Днепре. Для нищей, как церковная мышь, Юлии Владимировны (что следует из ее декларации) — это неплохой и ласый шмат. А потом внезапную смерть рокера. Во сне. До сих пор без внятного объяснения причин. При желании можно задать много вопросов и слепить громкое «расследование».

Не нравится? Так не переходите черту, мазафаки. Хотя кому я это говорю, Господи".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...