Хіти тижня. Проміняв брюнета Зеленського на високу блондинку: Богдан знов засвітився на одеському пляжі (фото)

Супутниця Богдана - співзасновник інтернет-платформи дизайнерської біжутерії Jewellery BAZAR та співвласниця бренду купальників і нижньої білизни La Marе Анастасія Слічна.

Андрій Богдан

Глава Офісу Президента Андрій Богдан продовжує відпочивати в Одесі. Журналістам видання Страна вдалося зробити фото чиновника на приватному пляжі Caleton, передають Патріоти України.

Це пляжний комплекс в районі Малого Фонтану, який останнім часом набирає популярність в Одесі.

Шеф офісу Володимира Зеленського відпочиває в компанії двох охоронців, дівчат і невідомого чоловіка. Вони знаходяться в зоні шатра-бунгало. Оренда такого намету - 1500 гривень в день.

Дівчина, в чиїй компанії відпочиває Андрій Богдан - Анастасія Слічна. ЗМІ вже розповідали про неї - це супутниця глави офісу президента. Шеф адміністрації Зеленського вперше показав її публіці на львівському джазовому фестивалі.
У минулому вона була продюсером компанії Wise Vision (в основному вона займалася зйомками фільмів). Зараз Анастасія - співзасновник інтернет-платформи дизайнерської біжутерії Jewellery BAZAR, а також співвласниця (разом з Іриною Пожарською) бренду купальників і нижньої білизни La Marе.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...