Хіти тижня. "Просто Тая вже не тая...": Подруга Януковича після чергової пластики перестала бути схожою на саму себе (фотофакт)

55-річна співачка Таїсія Повалій не може змиритися з віковими змінами і знову лягла під ніж пластичного хірурга.

Таїсія Повалій

Такий висновок зробили шанувальники Повалій, дивлячись на її нове фото в соціальній мережі Інстаграм, передають Патріоти України.

Зірка опублікувала селфі, яке зробила вдома. На задньому фоні безліч фотографій Таїсії з чоловіком Ігорем Ліхутою. Публікацію співачка підписала так: "Девочка дома))) Накрасилась, слушаю альбом))".

Підписники Повалій помітили, що артистка сильно змінилася зовні. Вони впевнені, Таїсія лягла під ніж пластичного хірурга в гонитві за молодістю:

"Ну совсем уже не узнать! Таисия, остановитесь! Столько пластических операций, это жуть", - коментує фото підписниця.

"ТАЯ, ЗАРАНЕЕ ПРОШУ ПРОЩЕНИЯ, но, остановитесь!!! Перестаньте издеваться над собой. Вы теряете индивидуальность. Вы уже на одной линии с Ириной Билык, Сергеем Зверевым. Остановитесь!!! ВЗРОСЛЕЙТЕ ЕСТЕСТВЕННО!" - додала інша.

"Девочка? Извините, где и в каком месте? От Таисии уже ничего не осталось, другой человек", - коментує фото користувач мережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...