Хіти тижня. "Шабаш відьом": Надію Савченко побачили в компанії соратниць Януковича (фото)

З таким успіхом в країну скоро повернеться екс-президент України Віктор Янукович?

Екс-нардеп Надія Савченко, екс-міністр юстиції Олена Лукаш і колишній нардеп Олена Бондаренко разом взяли участь у телевізійному шоу, передають Патріоти України.

"Лєна Бондарєнко, Лєна Лукаш і Надюха Савченко вчора на ефірі Zik. Ганю Герман не запрошували - бо тоді концентрація темної матерії в одній окремо взятій студії сягнула б критичної величини і відкрився б прохід в інферно", - іронічно написав в Facebook Олексій Голобуцький.

Користувачі мережі відреагували на цей факт в коментарях і зазначили, що з таким успіхом в країну скоро повернеться екс-президент України Віктор Янукович: "Я ж кажу - три макбетовських відьми", "Азарова не вистачає", "Такими темпами скоро в ОП приїде легітимний, законтачить там Зе і оголосить себе губернатором малоросії", "Уявляю, скільки зміїної отрути вдалося наточити в чашечки, що ото перед ними стоять", "Шабаш відьом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...