Хіти тижня. Ще той Казанова: Кіт провів ніч з п'ятьма кішками і потрапив під крапельницю

Тварин на ніч випустили з кліток і залишили без нагляду.

У китайській провінції Гуандун коту на прізвисько Ксяопі знадобилася крапельниця з глюкозою після того, як він провів ніч у готелі для домашніх тварин і спарувався з п'ятьма кішками, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Зазначається, що господар кота залишив його в готелі та попередив персонал, що тварина не кастрована. Проте вночі співробітник готелю випустив всіх кішок з кліток гуляти та пішов додому.

Судячи з камер спостереження, приблизно між 22:40 ночі та 5:00 ранку Ксяопі встиг злучитися з п'ятьма кішками.

За словами господаря тварини, співробітники готелю звинуватили його в інциденті, поскаржилися, що не всі власники кішок планували заводити потомство, і попросили порозумітися з іншими клієнтами. «У них вистачило нахабства образитися на мене. Мій довбаний кіт виснажений і сидить на крапельниці з глюкозою, і це моя вина?» – обурився він.

Пізніше у чоловіка попросили вибачення і запропонували оплатити крапельницю коту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...