Хіти тижня. "Що це в нього зі шкарпетками?": У мережі з'явилося загадкове відео з Путіним

Деякі дотепники пожартували, що це в російського президента зброя випирає з-під шкарпеток.

Що у Путіна із шкарпетками? Фото: скріншот з відео.

У президента Росії Володимира Путіна помітили дивні "опуклості" під шкарпетками. У мережі користувачі припустили, що це можуть бути кальсони або навіть зброя. Ролик, на якому видно, як Путін сидить на кріслі і розмовляє з людьми, опублікував блогер під ніком "Коронованный Вован" на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Задер штани старий, а там кальсони під шкарпетками...", - підписав відео він. В мережі почали бурхливо коментувати відео: деякі користувачі, написали, що це не кальсони, а зброя випирає з-під шкарпеток. "Все набагато простіше, ніж ви думаєте. Дідусь просто трішечки сс*ть", - зазначив юзер і виклав фото пістолета, який кріпиться на ногу.

"Та він на аркуші паперу не бачить, що написано. Куди він стріляти то буде?", "Хіба тільки у власних охоронців стріляти доведеться інші на відстані витягнутої руки не стоять", "Зараз їх немає поруч з ним. Тому старий параноїк нервує", "Це бронекальсони", "Може, кальсони куленепробивні! Куди б куля не потрапила - ніде не проб'є. А якщо в голову - там мозку і так немає. Пошкодити нічого", написали користувачі.

Інші ж юзери посміялися з худорлявих ніг президента Росії. "Які жалюгідні тонесенькі ніжки...", "Секс-символ багатьох жінок Росії", "Фу, ну мене так і знудити може!" - додали вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...