Хіти тижня. Собачка Путіна: Український художник намалював карикатуру на скандальну російську космонавтку

Депутат Держдуми зображена в образі собаки з висунутим язиком і медаллю з цифрою нуль на лацкані піджака.

У мережі з'явилася чергова карикатура на депутата Держдуми РФ від "Єдиної Росії", першу в світі жінку-космонавтку Валентину Терешкову, яка запропонувала поправку до конституції Росії, що дозволяє російському президенту Путіну залишитися главою держави ще на два терміни. Карикатуру опублікував художник Андрій Петренко, передають Патріоти України.

Депутат Держдуми зображена в образі собаки з висунутим язиком і медаллю з цифрою нуль на лацкані піджака. Таким чином художник натякає на космічне минуле депутата Держдуми, порівнявши її з піддослідними Білкою і Стрілкою, яких першими відправляли в космос.

Як відомо, запропонована Терешкової поправка пропонує обнулити терміни перебування на посаді президента після вступу в силу оновленої російської конституції. "Терешкова: партія - наш нульовий ..." - підписав карикатуру автор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...