Хіти тижня. "Солнышко, тучка, за чей счет...": Візит президента України до Канади спричинив дивний "гвалт" у мережі

Все почалося з панібратського звернення до очільника держави з претензіями щодо фото біля Ніагарського водоспаду...

Так, у коментарях до посту Зеленського про візит у Канаду, де, зокрема, були оприлюднені фото біля Ніагарського водоспаду, Петро Ільницький написав: "А де ж ти, сонечко, було 4-й день? Чи не в тій же Канаді, відпочиваючи за наш рахунок від цілого місяця президентства?", передають Патріоти України.

Зеленський на це відповів так: "А я, хмаринко ти моя, був у Києві, на роботі, викладають піарники іноді пізніше, ластівко моя, уважна".

Варто зазначити, що "тролів" не особливо і цікавила відповідь Президента, і вони продовжили ставити вже інші запитання, яскраво демонструючи свою неповагу до першої особи держави.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...