Хіти тижня. "Старая развратница!": Мама Наташі Корольової вдягла міні-спідницю і станцювала під хіт Лободи

Користувачі Мережі розкритикували Людмилу Поривай за невдалий наряд.

73-річна Людмила Поривай здивувала користувачів Мережі відвертим вбранням, передають Патріоти України.

Мама Наташі Корольової вдягла міні-спідницю і станцювала під хіт Світлани Лободи "Суперзірка". Незважаючи на вік, заслужена артистка України демонструє стрункі ноги і підтягнуту фігуру, однак, підписники розкритикували Поривай за занадто коротку спідницю, яка Людмилі вже не за віком.

"Наташа, Вам за маму не стыдно? Человеку под ср*ку лет, а ведет себя как клоун", - пише одна із коментаторів. "Мама Люда, зажигай, всем бы так после 70 лет отплясывать, и фигурка супер", - пише інша. "Ваша Люда - старая развратница, в зеркало на себя не смешно смотреть?" - додала інша користувачка мережі.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...