Хіти тижня. "Свят, свят, свят!": Меморіальна дошка Захарченка в школі Донецька налякала соцмережі

Школа №4 в окупованому Донецьку в п'ятницю, 10 травня, обзавелася незвичайним "прикрасою". На неї приліпили меморіальну Дошку Захарченка, якого майже рік тому невідомі підірвали в кафе "Сепар".

У мережі обговорюють цей "витвір невідомого майстра", передають Патріоти України.

Виглядає екс-ватажок "ДНР" на цьому монументі відверто погано, навіть моторошно. "Бедные дети", - журяться коментатори в соцмережах.

Відомий журналіст Денис Казанський припустив, що автор цього творіння надихався фільмом жахів "Мертвий сніг"."Ганнибал Лектор какой-то в советской форме с царскими орденами", - відзначають в мережі.

"Похоже, что просто выставили кусок того, что осталось после зашквара и покрасили", - додав один з коментаторів.

Багато відзначили, що автор дошки явно перестарався з медалями Захарченка. "Четыре Георгиевских креста? Батя на колчаковских фронтах участвовал?" - кепкують користувачі соцмережі.

Деяких зацікавив матеріал, з якого вилито меморіальну дошку. "Из цветмета, поди, отлили?" - поцікавився один з коментаторів.

"Контактный провод смотали с Ж/Д - вот и материал, и на оплату работы", - відповіли йому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...