Хіти тижня. "Так будет с каждым, кто не вернет деньги": Мережу підірвало відео "Кварталу 95" із зверненням до Коломойського

На відео присутні Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Валерій Жидков, Юрій Крапов, Юзик і новообраний президент України Володимир Зеленський.

Ігор Коломойський. Фото: ТСН.

У мережі з'явилося відео, на якому команда "Квартал 95" вітає Ігоря Коломойського з днем народження. Квартальці по черзі виходять до камери і розповідають про свої побажання і всі слова закінчуються проханням дати грошей або вирішити питання з телеканалом "1+1", який заборгував комікам зарплату. У ролику також присутній Володимир Зеленський. Відео опублікувала "Українська правда" на своєму YouTube-каналі, передають Патріоти України.

На відео присутні Євген Кошовий, Олександр Пікалов, Валерій Жидков, Юрій Крапов, Юзик і новообраний президент України Володимир Зеленський, який спочатку знімає всі привітання, а в кінці ролика приєднується до решти.

Євген Кошовий привітав Коломойського з днем народження, перерахував друзів, які напевно сидять з ним за одним столом і попросив вплинути на телеканал, який заборгував їм грошей. "У мене до вас єдине прохання, Ігор Валерійович, вплинути хоч як-небудь на канал "1+1", нехай вони нам дадуть хоча б маленьку частину грошей, які вони винні, а то я через них починаю втрачати частину друзів. А вам бажаю не втратити", - сказав Кошовий.

Юзик нагадав, що у нього троє дітей, які хочуть їсти, тому він попросив Коломойського поговорити з телеканалом. Пікалов вибачився за те, що його друзі в такий день ведуть себе так меркантильно, але потім зняв кепку і взяв її в руки так, ніби просив милостиню.

Юрій Крапов з'явився в кадрі в жилетці і натякнув, що у всіх є куртки, а у нього немає і попросив грошей. Потім з подібними текстами виступили й інші учасники "Квартал 95", а в кінці вони всі дружно заспівали пісню Ірини Аллегрової "З днем народження".

Володимир Зеленський взяв слово останнім. Під час виступу своїх колег, він постійно за камерою просив "Тільки не про гроші", а сам побажав Коломойському, щоб у нього в наступному році було все, як і колись і попросив, щоб у них, коміків, що-небудь, та змінилося.

Ймовірно, це відео було записано в лютому 2017 року. Євген Кошовий у коментарі для видання "Страна" пояснив, що це було близько трьох років тому і він не пам'ятає, чи дійшло це привітання до Коломойського.

"Це було близько трьох років тому, тобто це не зараз було записано. Так, хтось сплавив. Не знаю хто", - прокоментував Кошовий і додав, що не пам'ятає, чи розрахувався з ними телеканал. Відео дуже швидко поширилося в мережі, і користувачі не відразу розібралися, що воно було записано давно.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...