Хіти тижня. "Это п...дец!": Відомий модельєр заніс Повалій у чорний список

Конфлікт з артисткою стався після її прохання переробити всі дизайнерські сукні.

Топовий український дизайнер Андре Тан поділився історією, після якої заніс артистку Таїсію Повалій в свій особистий чорний список, передають Патріоти України.

Під час YouTube-гри "Правда або дія" модельєр розповів, що зшив для Повалій кілька суконь з натурального шовку. Через тонкий матеріал над кожним швом була пророблена ювелірна робота. "Ми все зробили московським швом, запакованим без оверлочка. Вона приходить і каже: "Все чудово, Андре, але можна все розшити на 1 міліметр? Це п...дець. Це називається все викинути і пошити по-новому", - розговорився дизайнер.

Коли співачка попросила модельєра перешити всі сукні, Андре Тан вирішив безкоштовно віддати їй наряди, при цьому відмовився коли-небудь більше співпрацювати з Повалій. "Я сказав: заберіть! Але більше я працювати з Вами не буду!" - додав він.

Після конфлікту з дизайнером Повалій неодноразово з'являлася на заходах в платті від модельєра, яке нібито було їй мале.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...