Хіти тижня. Тролінг 80 lvl: Росіянам знатно дісталося від українського коментатора

Після перемог над далеко не сильними збірними Шотландії, Казахстану, Кіпру та Сан-Марино головний тренер збірної Росії з футболу заявив, що перед командою поставлено завдання виграти Євро-2020.

Віктор Вацко

Український телекоментатор Віктор Вацко яскраво потроллив росіян за розгромну поразку в домашньому матчі відбіркового турніру чемпіонату Європи 2020 року від бельгійців (1:4). Свій коментар щодо матчу Вацко залишив у Twitter, передають Патріоти України.

"А за 1:4 вдома від Бельгії дають титул чемпіона Європи?" - написав коментатор. До повідомлення він прикріпив кілька смайликів.

Вацко саркастично прокоментував результат вчорашнього матчу, явно нагадавши росіянам їх розмови після семи поспіль перемог над не сильними збірними Шотландії, Казахстану, Кіпру та Сан-Марино. Тоді головний тренер збірної Станіслав Черчесов заявив, що перед командою поставлено завдання виграти Євро-2020. Слова наставника повторювали як гравці збірної, так і місцеві фахівці.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...