Хіти тижня. "Тупе пискляве чмо": На Росії публічно принизили Ху*ла (фотофакт)

У Санкт-Петербурзі (Росія) вандал залишив на огорожі Михайлівського палацу, в якому розміщений Російський музей, образливі написи про президента Володимира Путіна і ФСБ.

Підтверджувальні фото опублікував у Twitter користувач під ніком Двуглавый Кургинян, передають Патріоти України.

"Народна слава переслідує Путіна навіть на паркані Російського музею в Санкт-Петербурзі", – прокоментував він.

Так, на огорожі білою фарбою написали "Путінтупе пискляве чмо" та "ФСБ тупі шавки на під..."Як уточнює "Русский монитор", на "місце злочину" примчала поліція, яка завела кримінальну справу за ст. 214 КК РФ (вандалізм), але найімовірніше, що в результаті кримінальну справу перекваліфікують на ст. 319 КК РФ (образа влади).

Незабаром автора заарештували. Ним виявився 42-річний місцевий житель Ігор Соколов, який відмовився пояснювати мотиви свого вчинку.

Примітно, що росЗМІ опублікували фото написів тільки у відредагованому вигляді, побоюючись санкцій. У соцмережах же фото показали без ретуші.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...