Хіти тижня. У "Батьківщині" шоковані побаченим: У серіалі "Слуга народу-3" жорстко висміяли Юлію Тимошенко, - ЗМІ

Третій сезон "Слуги народу" був під питанням. Громадські активісти та КВУ вважали, що серіал - агітація на користь Зеленського і просили Нацраду перевірити фільм. В кінцевому підсумку серіал все-таки отримав дозвіл.

У новому сезоні "Слуги народу" три епізоди, і одна з провідних ролей належить жінці політику, котра стала президентом замість чесного та наївного Голобородька, передають Патріоти України з посиланням на КП в Україні.

Варто нагадати, що в кінці другого сезону головний герой Голобородько (якого зіграв кандидат в президенти України Володимир Зеленський - ред.), програвши вибори, став "жертвою" фальсифікацій. Третій сезон починається з того, що він опиняється у в'язниці. А точніше в колонії суворого режиму.

В третьому сезоні була жорстко висміяна Юлія Тимошенко, яку в серіалі грає героїня Жанна Борисенко. Вона натякає на те, що, якщо зараз не буде використаний шанс, то їй вже ніколи не стати президентом. У фільмі постійно підкреслюється нещирість Борисенко, хоча саме вона вимагає в розпал протестів звільнити Голобородько.Автори серіалу вирішили пограти на знаменитому гаслі, коли прихильники Тимошенко кричали "Юлі - волю". Тільки в серіалі звучить фраза "Васі - волю!".

Другий епізод третього сезону починається з "президентства" Борисенко, на цій посаді вона вже 50 днів. Резерви України спустошені, і президент включає "друкарський верстат", щоб підвищити соцстандарти. Оточення Борисенко - суцільне кумівство, корупція. Прийшовши до керма України, Борисенко ліквідує НАБУ і САП. Вона також "знижує" газові тарифи, і звинувачує попередників у їх несправедливому підвищенні.Потім у Жанни Борисенко відбувається скандал з олігархами, так як вона вирішує продати землю на шкоду "українським товстосумам". Вони провокують черговий майдан, і починається хаос. Раду захоплюють націоналісти, і відбувається "військовий переворот". В країні вводиться "фашистський режим", а Голобородько в колонії переводять в карцер. Головна думка цього сезону, як і попередніх, що "стара влада" - зло для України, і тільки Голобородько здатний врятувати Україну.

У Штабі Тимошенко заявили, що багато соратників Юлі не дивилися "Слугу народу" взагалі. А заступник голови партії "Батьківщина", нардеп Іван Крулько заявив що українці виглядають набагато розумніші, ніж вони показані в серіалі.

Також один із соратників Юлі заявив, що насправді в "Батьківщині" багато шокованих побаченим. "Зеленський дуже сильно "мочконув" Тимошенко. І це дуже дивно, адже ЮВТ підтримувала, добре ставилася до Зе, коли його з "ге" змішувала Банкова", - розповіло джерело.

"Вчора цей серіал дивилися співробітники всіх штабів головних кандидатів. Основна думка особисто у мене - безбожні циніки", - вважає політолог Сергій Биков, близький до штабу Юлії Тимошенко.

Крім того, політолог зазначив, що Жанна Борисенко взагалі не схожа на Юлію Тимошенко. "Наскільки я знаю Юлію Володимирівну, вона абсолютно не зациклена на своєму зовнішньому вигляді і точно не влаштовувала б розбірки через одяг. Вона повністю занурена в роботу", - заявив політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...