Хіти тижня. У мережі висміяли намір повернути Росію в G8 влучною карикатурою

Після анексії Криму 24 березня 2014 року Росія була піддана нищівній критиці з боку країн Великої сімки і формально виключена зі списку G8.

Нещодавно президент США Дональд Трамп заявив, що потрібно запросити Росію в клуб країн G8 в 2020 році. «Я думаю, що було б більш доречно мати Росію в цій групі. Якби хто висунув таку пропозицію, я б однозначно був би схильний з великою симпатією його розглянути », - сказав президент США, передають Патріоти України.

Цю ідею підтримав президент Франції Еммануель Макрон.У той же час канцлер Федеративної республіки Німеччина Ангела Меркель не підтримала цю ініціативу. Офіційний представник уряду Ангели Меркель Штеффен Зайберт нагадав, що Росія не виконала двох ключових умов для відновлення статусу-кво - не припинила анексію Криму і продовжує військові дії на сході України.

Офіційний Лондон також виступив проти повернення Росії до складу неформального клубу провідних держав світу. Заява прозвучала на спільній прес-конференції прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона з канцлером ФРН Ангелою Меркель.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...