Хіти тижня. Ваташоу-2? Усик став партнером Лисого Жеки з "Кварталу" (відео)

Відомий боксер з Криму, котрий фанатіє від Шарія, вирішив спробувати свої сили на сцені з колективом "Вечірнього кварталу"

Український боксер Олександр Усик спробував себе в ролі актора і взяв участь у зйомках новорічного випуску "Вечірнього кварталу". Відео його виступу розмістили на офіційному YouTube-каналі "Студія Квартал 95".

Абсолютний чемпіон світу Олександр Усик знявся в новорічному випуску "Вечірнього кварталу". За сюжетом мініатюри, Усик зіграв роль героя-коханця. Його коханою стала Олена Кравець, а чоловіком коханої – Євген Кошовий. Чоловік повернувся додому і виявив законну дружину в ліжку з коханцем. Розгорівся конфлікт, і дружина почала провокувати чоловіка розібратися з коханцем.

Після того, як чоловік дізнався, що коханцем є знаменитий боксер Усик, він вирішив не вплутуватися в розбирання і спробував поговорити з героєм-коханцем. Крім того, герой Кошового вирішив піти від дружини, так як конкуренція дуже велика.

"Ви, до речі, Олександр, не ображайтеся, що я спав до вас зі своєю дружиною. Ми начебто, як сім'я. На комуналку скинешься?" – сказав Кошовий.

Олександр Усик запропонував припинити сварку, так як розраховував ще й на другий раунд. Бійка між ними не відбулася, так як Усик чесно сказав, що безкоштовно він не б'є.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...